Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω μαγειρευτή τροφή αντί ξηράς τροφής για το κατοικίδιο μου;

Η ξηρά τροφή και οι κονσέρβες περιέχουν τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι. Ωστόσο, οι πηγές των θρεπτικών συστατικών είναι συνήθως από ζωικά υποπροϊόντα ή από χημικά συμπληρώματα (χημικοί ισορροπιστές κ.α). Επίσης, οι συγκεκριμένες τροφές περιέχουν διάφορων ειδών άλευρα, συντηρητικά και βιομηχανικές πρώτες ύλες. Αντίθετα, τα ισορροπημένα & εύγεστα γεύματά μας, με πρώτες ύλες που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη βιοποικιλότητα σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα κ.α, καθώς και ζωικές πρωτεϊνες Ά ποιότητας και φυσικά δεν περιέχουν ίχνος από συντηρητικά ή χημικά συστατικά!

Σε τί υπερέχει η PetKitchen μαγειρευτή τροφή;

Το PetKitchen πρωτοπορεί δημιουργώντας για πρώτη φορά συνταγές με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι φίλοι μας, και μάλιστα στο 100% από αγνές, φυσικές πρώτες ύλες! Τα γεύματά μας είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη ενώ ενισχύονται με superfoods, βότανα της ελληνικής γης και έλαια υψηλής ποιότητας, όπως είναι το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και το λάδι σολομού. Επίσης, είναι προϊόν επιστημονικής ομάδας (διατροφολόγοι ζώων - PHD του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών). Προσφέρουμε απόλυτη ισορροπία στη διατροφή του σκύλου σου και τα γεύματά μας φθάνουν στην πόρτα σου στη σωστή ποσότητα με αναλυτικές οδηγίες σερβιρίσματος. Εσύ μπορείς να ξεγνοιάσεις από την οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση με το φαγητό του φίλου σου. Επίσης, δεν χρειάζεσαι πλέον (εκτός ειδικών περιπτώσεων) συμπληρώματα διατροφής, χημικές βιταμίνες ή έλαια, εφόσον η τροφή μας τα εμπεριέχει και μάλιστα στις σωστές αναλογίες.

Πώς θα ξέρω ότι το κατοικίδιό μου παίρνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη καθημερινά, τρώγοντας PetKitchen;

Το PetKitchen με κάθε συνδρομή, σου αποστέλλει τη διατροφική ανάλυση της τροφής που θα τρώει πλέον το κατοικίδιό σου, με πλήρη ανάλυση όλων των απαραίτητων (και όχι μόνο) θρεπτικών συστατικών με τις αναλογίες τους και την περιεκτικότητά τους σε απόλυτες τιμές για καθένα από αυτά!

Πώς εγγυάται το PetKitchen την άριστη ποιότητα των γευμάτων του;

Η μαγειρευτή τροφή PetKitchen παρασκευάζεται στο σύγχρονο εργαστήριό μας στην Καλλιθέα Αττικής. Η κουζίνα μας είναι πλήρως εναρμονισμένη και λειτουργεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά και σύγχρονα πρότυπα υγιεινής κι ασφάλειας των τροφίμων γι’ ανθρώπους.

Πώς συσκευάζεται το φαγητό του PetKitchen;

Τα γεύματα PetKitchen συσκευάζονται στις βιοδιασπώμενες συσκευασίες μας και τοποθετούνται σε ανακυκλώσιμα κιβώτια. Αυτά συσκευάζονται με ασφάλεια σε ψυγεία και παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας.

Συσκευασία:

  • Εco
  • Βιοδιασπώμενη
  • Εργονομική & ανθεκτική για να προστατεύει το φαγητό και να φτάνει στην πόρτα σας όπως πρέπει
Ποιά είναι η διαδικασία της παραγγελίας;

Ο πιο εύκολος τρόπος παραγγελίας είναι μέσω συνδρομής στο site μας. Ωστόσο, μπορείς να πραγματοποιήσεις και μεμονωμένες παραγγελίες μέσω του e-shop μας ή να αγοράσεις το φαγητό μας από επιλεγμένα σημεία διανομής. Τα γεύματα παραδίδονται σε εσάς φρεσκομαγειρεμένα, χωρισμένα σε μερίδες που αντιστοιχούν στην μέση ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης για το κατοικίδιό σας.

Πώς θα ξέρω την ακριβή ποσότητα που πρέπει να τρώει το κατοικίδιο μου;

Αρκεί να συμπληρώσεις το ειδικό ερωτηματολόγιο! Λαμβάνουμε υπόψη όλους τους απαραίτητους παράγοντες όπως βάρος, ηλικία, δραστηριότητα, σωματότυπο κτλ και βρίσκουμε την ακριβή ποσότητα της τροφής μας που θα πρέπει να τρώει καθημερινά το κατοικίδιό σου.

Μπορώ να παραγγείλω ένα δείγμα;

Τα δείγματα δεν είναι την πολιτική της εταιρίας μας, ωστόσο μπορείτε να παραγγείλετε το starter πακέτο δοκιμής με σούπερ έκπτωση για καλό ξεκίνημα!

Πώς θα ξέρω πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Θα ειδοποιηθείς μέσω email όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παράδοση.

Ποιά είναι η διαδικασία της διανομής; Ποιές είναι περιοχές εξυπηρέτησης; Ποιά είναι η συχνότητα;

Υπάρχει η δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης σε όλη την Αττική! Στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνονται αποστολές κατόπιν ειδικής συνεννόησης. Τα γεύματα είναι έτοιμα για αποστολή εντός 2-3 ημερών από την παραγγελία. Η συχνότητα της παράδοσης θα εξαρτηθεί από τον όγκο της παραγγελίας.

Γιατί η τροφή έρχεται κατεψυγμενη;

Μετά από πολλές δοκιμές και με στόχο η τροφή μας να είναι 100% φυσική & χωρίς κανένα συντηρητικό ή χημικές ουσίες, καταλήξαμε στη μέθοδο της ταχείας ψύξης της τροφής αμέσως μετά το μαγείρεμά της, και της βαθιάς κατάψυξης των συσκευασμένων πλέον πακέτων (-30ο C). Η μέθοδος  αυτή «κλειδώνει» μέσα σε κάθε συσκευασία όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά της τροφής PetKitchen.

Ποιός είναι ο σωστός τρόπος να αποθηκεύσω κι έπειτα να σερβίρω το φαγητό του Kitchen;

Ο πιο σωστός τρόπος αποθήκευσής είναι ο εξής:
1. Αποθηκεύεις το φαγητό στην κατάψυξη
(το petkitchen food μπορεί να διατηρηθεί έως κι ένα χρόνο στη κατάψυξη)
2. Ξεπαγώνεις το ημερήσια συνιστώσα ποσότητα στο ψυγείο
(το petkitchen food μπορεί να διατηρηθεί έως κι 7 ημέρες στο ψυγείο)
3. Σερβίρεις απευθείας στο μπολ του κατοικίδιου σου
(καλή απόλαυση!)

Extra tip: Όταν παραλάβετε το Petkitchen food προτείνουμε να βάλετε φαγητό για 2 ημέρες στο ψυγείο και το υπόλοιπο στη κατάψυξη. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα γεύμα, κάνετε αντικατάσταση με ένα παγωμένο.

Πώς μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου ή στη συνδρομή μου;

Κάντε αλλαγές στη συνδρομή σας στέλνοντας ένα e-mail στο info@petkitchen.gr. Μπορείς να προσαρμόσεις τις μερίδες, να αλλάξεις τον χρόνο παράδοσης, να επιλέξεις διαφορετικές συνταγές, να ακυρώσεις τη συνδρομή κ.α Σημείωση: Οι ακυρώσεις των παραγγελιών θα πρέπει να γίνονται έγκαιρα (έως και 1 ημέρα μετά την παραγγελία)

Πώς μπορώ να κάνω ομαλά την μετάβαση από ξηρά τροφή σε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό;

Ξεκινήστε ανακατεύοντας τα PetKitchen γεύματα με το τρέχον φαγητό του κατοικίδιου σας. Η PetKitchen μαγειρευτή τροφή αρχικά θα πρέπει να αποτελεί περίπου το 25% του ημερήσιου πλάνου διατροφής  του και σταδιακά να αυξάνει έως ότου φτάσει στο 100%.

Έπειτα, μπορείτε είτε να συνεχίσετε με το mini plan που συνδυάζει μαγειρευτή και ξηρά τροφή και προσφέρει boost υγείας είτε να προχωρήσετε σε full plan PetKitchen για full υγεία & απόλαυση!

.

Πόσο κοστίζει;

Τα petkitchen ημερήσια γεύματα ξεκινούν από 0,21€ / ημέρα (mini plan / μικρόσωμα σκυλιά). Κάθε κατοικίδιο είναι διαφορετικό και για να προσδιορίσετε το ακριβές κόστος θα πρέπει να συμπληρώσετε το pet profile μέσα από το ειδικό ερωτηματολόγιο. Το τελικό κόστος είναι συνάρτηση μίας σειράς παραγόντων όπως η ηλικία, το βάρος, η ράτσα, το επίπεδο δραστηριότητας κα. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να συνδυάσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην σωστή ποσότητα και στην καλύτερη δυνατή τιμή

Τί γίνεται αν ο σκύλος μου χρειάζεται ειδική διατροφή;

Στην περίπτωση ειδικών αναγκών όπως αλλεργίες, εγκυμοσύνη, πολύ νεαρή ή προχωρημένη ηλικία, κ.α θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία για να διαμορφώσουμε το εξατομικευμένο διατροφολόγιο για το κατοικίδιο σας σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους μας ή τον δικό σας κτηνίατρο.

Τί θα συμβεί εάν λείψουμε για κάποιες ημέρες (π.χ διακοπές);

Μπορείς να πάρεις μαζί σου στις διακοπές τα γεύματα PetKitchen μέσα σε ένα ισοθερμικό σακίδιο ή ψυγειάκι, ώστε ο αληθινός σου φίλος να συνεχίσει να απολαμβάνει απρόσκοπτα τα αγαπημένα του γεύματα! Εναλλακτικά, μπορείς, μετά από συνεννόηση μαζί μας, να «παγώσεις» τη συνδρομή σου για το διάστημα που θα λείπεις από το σπίτι, και να την επαναφέρεις όταν επιστρέψεις.

Αν έχω κι άλλα κατοικίδια, πώς μπορώ να κάνω συνδρομή και για τα υπόλοιπα;

Φτιάχνεις 2ο και 3ο προφίλ (και όσα θέλεις) με τα στοιχεία των υπόλοιπων μικρών σου φίλων!

Θα πρέπει να συμβουλευτώ τον κτηνίατρό για να ξεκινήσει το κατοικίδιο μου τη μαγειρευτή τροφή PetKitchen;

Οι τροφές μας είναι πλήρεις και διαμορφωμένες σε συνεργασία με την επιστημονική μας ομάδα, επομένως δε χρειάζεται να ανησυχείς επειδή θα προσφέρεις στο φιλαράκι σου ό,τι καλύτερο! Παρόλα αυτά, φυσικά και μπορείς να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο: όλες οι γνώμες και οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες στο PetKitchen, ειδικά οι επιστημονικές!

Επικοινωνία

Δεν μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις;

Είμαστε διαθέσιμοι στα:

info@petkitchen.gr
210-957-7591

Ώρες λειτουργίας

Δευ-Παρ: 8πμ - 6μμ

Σαβ: 9πμ - 2μμ

Υποστηριζόμενες κάρτες