Γνώρισε το PetKitchen

Πώς ξεκινήσαμε:

Chewy’s Pet Kitchen!

Όλα ξεκίνησαν με την Chewy. Ήρθε στη ζωή μας και την άλλαξε. Προς το καλύτερο!

Μας έδειξε τι σημαίνει αληθινή, ανιδιοτελής φιλία. Με την σειρά μας, θέλαμε να γίνουμε οι φίλοι που της αξίζουν.

Έτσι, σκεφτήκαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον τρόπο να βελτιώσουμε την ζωή και την καθημερινότητάς της.

Πως;

Αποφασίσαμε να ανεβάσουμε επίπεδο στην διατροφή της και να επιστρέψουμε όλη την αγάπη που μας δίνει απευθείας στο μπολ της!

Ξεκινήσαμε λοιπόν, να μαγειρεύουμε για εκείνη και τελικά δημιουργήσαμε το Pet Kitchen: μία πρωτότυπη κουζίνα με φρεοσκομαγειρεμένο φαγητό για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Δεν φροντίζουμε, πλέον, μόνο την Chewy αλλά όσα κατοικίδια μπορούμε.

Εμπιστεύσου μας κι εσύ και θα ξεγνοιάσεις μία για πάντα σχετικά με την διατροφή του κατοικίδιου σου. Είμαστε εδώ και για εκείνους για να βελτιώσουμε παρέα την ποιότητας της ζωής των αγαπημένων μας φίλων, χτίζοντας μία μακροχρόνια φιλία!

Τι ακριβώς κάνουμε στο PetKitchen;

Ειδικευόμαστε στο φρέσκο μαγειρευτό φαγητό, που φτάνει στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα,  σύμφωνα με τις μοναδικές διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σου.

To φαγητό μας προετοιμάζεται στις πλέον υγιεινές συνθήκες, σε χαμηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος, από πρώτες ύλες 100% πιστοποιημένες και καταναλώσιμες κι από τον άνθρωπο.Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά και τεχνητά αρώματα αλλά στηρίζόμαστε σε φρέσκα και αγνά υλικά που επιλέγουμε οι ίδιοι.

Η κουζίνα μας είναι πλήρως εναρμονισμένη σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά και σύγχρονα πρότυπα υγιεινής κι ασφάλειας των τροφίμων γι’ ανθρώπους HACCP ISO 22000.

Οι συνταγές μας είναι

  • Προιόν επιστημονικής ομάδας (ομάδα διατροφολόγων ζώων, PHD Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
  • Ισορροπημένες για να να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (σωστός συνδυασμός ζωικής πρωτείνης, λαχανικών, φρούτων, superfoods κι άλλων συστατικών)
  • Βασισμένες σε ελληνικές πρώτες ύλες και με ειδική έμφαση στο ελαιόλαδο
  • Προσαρμόσιμες σε ειδικές ανάγκες των κατοικιδίων (παθήσεις, ευαισθησίες, κτλ)

Η ομάδα μας.

Σπύρος

Σπύρος

Ιδρυτής του PetKitchen

Ο Σπύρος είναι ο μπαμπάς της Chewy και ιδρυτής του PetKitchen! Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει χρόνια ενασχόληση με το Catering & τις εκδηλώσεις πριν κάνει την στροφή…στο PetKitchen. Πλέον, μαγειρεύει για τα αγαπημένα μας κατοικίδια κι είναι πολύ χαρούμενος με αυτό!
Χρυσάνθη

Χρυσάνθη

Συν-ιδρύτρια του PetKitchen

Η Χρυσάνθη είναι η μία γυναίκα με πολλούς ρόλους: μαμά της Chew, μαμά της Αντιγόνης, συν-ιδρύτρια του PetKitchen κι ενεργή στο χώρο των media. Λατρεύει τα παιδιά της και το καλό φαΐ και φροντίζει για όλους στο PetKitchen!
Chewy

Chewy

Μούσα & Έμπνευση

H Chewy είναι ένα όμορφο, θηλυκό yorkie, μικρό (του 1 κιλού) και ταλαντούχο. Μετρά 10 καλοκαίρια κι ανυπομονεί για τα επόμενα 10. Αγαπά τους γονείς της, τις βόλτες με το αυτοκίνητο, το φαΐ, το φαΐ, το φαΐ! Είναι η μούσα του project PetΚitchen ενώ διατηρεί και το δικό της blog
Επιστημονική ομάδα διατροφολόγων ζώων

Επιστημονική ομάδα διατροφολόγων ζώων

Συνεργάτες

Οι PetKitchen συνταγές έγιναν σε συνεργασία με διδακτορική ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην διατροφή των ζώων. Η ομάδα μένει στο πλευρό μας για συμβουλές και νέες συνταγές.

Το όραμά μας

Το μεγαλύτερο οραμά μας είναι να κάνουμε καλύτερη την ζωή των κατοικιδιών με όλους τους δυνατούς τρόπους.

 Θέλουμε να ξεκινήσουμε από την διατροφή και να βελτιώσουμε κι άλλες πλευρές της καθημερινότητας και της ζωής των μικρών μας φίλων.

Το προσωποποιημένο profile που χτίζουμε είναι ένας τρόπος για να παρακολουθούμε την  πρόοδο του κάθε κατοικιδίου και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές των αναγκών του. Για εμάς κάθε κατοικίδιο είναι ένας νέος φίλος που γνωρίζουμε και θέλουμε να κρατήσουμε!

Το συνδρομητικό μοντέλο υπηρεσιων που χρησιμοποιούμε, εξυπηρετεί το μεγαλύτερο όραμά μας.

Συνομιλούμε και δουλεύουμε παρέα με διαφορετικούς experts, όπως κτηνιάτρους, εκπαιδευτές σκύλων, διατροφολόγους και συνεχώς μαθαίνουμε και μοιραζόμαστε τις γνώσεις μαζί σας!

Γιατί μαγειρευτό φαγητό;

Η πρόσληψη όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στην καθημερινή διατροφή του κατοικιδίου έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία του.

Συμβουλευτήκαμε την επιστημονική ομάδα των συνεργατών μας  και μάθαμε πως η ισορροπημένη μαγειρευτή τροφή:

  • Ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής και χαρίζει χρόνια στους μικρούς μας φίλους
  • Καταπολεμά τις δερματικές, γαστρεντερολογικές παθήσεις αλλά και τις αρθρίτιδες
  • Βελτιώνει το τρίχωμα
  • Συμβάλλει στην αποκατάσταση της αιμολογικής εικόνας
  • Βοηθά στην διατήρηση του ιδανικού βάρους
  • Τους φτιάχνει την διάθεση & ανεβάζει την ενεργητικότητα

Πέρα από τα παραπάνω, η χαρά των αγαπημένων μας κατοικιδίων όταν αντικρίζουν το φαγητό τους προσθέτει έναν ακόμα λόγο στο γιατί να επιλέξετε το μαγειρευτό φαγητό μας

agsdi-animal-hands

Ποιότητα

Ισορροπημένες συνταγές
με εκλεκτές πρώτες ύλες
& όλα τα απαραίτητα
θρεπτικά συστατικά

agsdi-heart-leaf

Υγεία

Αποδεδειγμένα
καλύτερη υγεία,
μακροζωιά και
ανεβασμένη διάθεση

agsdi-soup-heart

Νοστιμιά

Η χαρά δεν κρύβεται!

Επικοινωνία

Δεν μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις;

Είμαστε διαθέσιμοι στα:

info@petkitchen.gr
210-957-7591

Ώρες λειτουργίας

Δευ-Παρ: 8πμ - 6μμ

Σαβ: 9πμ - 2μμ

Υποστηριζόμενες κάρτες